Hoe koppel ik een nieuwe domeinnaam?

9 oktober, 2015

Om een domeinnaam toe te voegen log je in op het beheerpaneel.

1. Ga naar: http://admin.dropblock.website/
  2. Log in met dezelfde gegevens als voor je website. Deze staan in het mailtje dat je hebt gekregen bij de installatie.
  3. Klik in de rij van de gewenste website op het tandwieltje (Installatie bewerken).

4. Klik op het tabblad met het wereldbolletje.
  5. Klik op 'Domeinnaam toevoegen'.

We checken direct of je gekozen domein nog beschikbaar is. Als dit niet zo is kun je hier ook meteen de verhuiscode opgeven. Heb je geen verhuiscode? Dan kun je deze opvragen bij de huidige beheerder van het domein. Vergeet niet het vinkje (Nieuw domein registreren) aan te vinken als je daadwerkelijk een domein wilt registreren of verhuizen. Je kan er voor kiezen om een domein te koppelen zonder deze te verhuizen naar onze servers, Je moet dan wel het domein koppelen maar niet het vinkje zetten. (je moet dan zelf de dns aanpassen van je te koppelen domeinnaam, naar de server waar jou dropblock installatie op draaid.)