Hoe voeg ik een plaatje over de hele breedte toe?

9 oktober, 2015

Het plaatsen van een afbeelding over de volledige breedte kan op meerdere manieren, wanneer je ook nog modules "bovenop" de afbeelding wilt plaatsten zoals tekst of titel, kan dit het beste met een 'Paneel'.

1. Sleep een 'Paneel' uit de linker balk met 'Blocks' in je website
    Let opsleep dit block naar een ruimte op je website die over de volledige breedte staat. Het roze vlak waar je het paneel in sleept moet beide randen van de browser raken.
  2. Klik nu op het tandwieltje dat verschijnt als je met je muis op het paneel gaat staan (instellingen wijzigen).
  3. Selecteer in dit scherm 'Blok achtergrond afbeelding' en kies een afbeelding naar keuze.
  4. Desgewenst kun je de positionering van de achtergrondafbeelding aanpassen via het menu dat daar onder staat.
    Door blocks in het middenvak van het paneel te slepen wordt de achtergrondafbeelding meer zichtbaar, je kan eventueel de spacer module gebruiken om meer van de afbeelding te tonen.