Hoe werkt het block Menu?

9 oktober, 2015

Met het block 'Menu' kun je de pagina's die je zelf hebt aangemaakt (onder Pagina's) dynamisch weergeven. Dat betekent dat als je pagina's zelf aanpast, dit automatisch ook wijzigt in het block 'Menu'.  Een menu toevoegen gaat als volgt:

1. Sleep het block 'Menu' naar de plek waar je het wilt tonen.
  2. Klik op het tandwieltje dat verschijnt als je met je muis op het menu gaat staan.
  3. Klik op het lege veld onder 'Onderliggende pagina's tonen van', en selecteer hier welke subpagina's je wilt tonen. ('geen' betekent alle pagina's vanaf nivo 0 dit zou je gebruiken voor o.a. een hoofd menu.)
  4. Pas naar wens de overige instellingen aan op het tabblad 'Module instellingen', en klik op opslaan.