Ik hoor mensen spreken over responsive, wat is dit en krijg ik dat ook bij mijn site?

20 oktober, 2015

Responsive betekent dat je website op alle apparaten (telefoons, tablets, laptops etc.) goed te gebruiken is. De site past zich aan zodat je de beste ervaring krijgt op het apparaat waar je de website of webshop in bekijkt. De tekst is leesbaar, en de knoppen zijn groot genoeg om aan te klikken met je vingers. Alle DropBlock thema’s zijn responsive, dus dit geldt ook voor jouw site.