Alle prijzen zijn inclusief BTW. Pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Pakketten zijn maandelijks opzegbaar.


Op zoek naar een kassasysteem gekoppeld aan DropBlock?

Kijk dan eens naar Vendit: een betrouwbaar, laagdrempelig en gebruikersvriendelijk winkelmanagement systeem. Vendit en DropBlock zijn naadloos aan elkaar gekoppeld, zodat alle producten uit Vendit direct gesynchroniseerd kunnen worden met uw DropBlock webshop. Hierdoor zijn assortiment, prijzen, afbeeldingen, de voorraden, etc. altijd up-to-date en wordt het onderhoud een stuk makkelijker. Bovendien worden de weborders automatisch in Vendit aangemaakt en de bestelde producten gereserveerd. Voor de Vendit gebruikers is een apart DropBlock pakket beschikbaar.

Voor alle Dropblock websites

De mooiste thema's

Kwalitatieve, moderne designs voor je website. Elk design biedt verschillende varianten en je kunt tot in detail zelf de stijl van het design aanpassen. Ga meteen aan de slag met een design of knutsel eraan tot het precies past.

Onbeperkt dataverkeer en opslag

Geen zorgen als je website goed loopt! Hoe druk het ook wordt op je website, je hoeft niet voor het dataverkeer of opslagruimte te betalen. 

Geschikt voor mobiele apparaten

Elke Dropblock website past zich automatisch aan het scherm aan, of je nu een computer, smartphone of tablet gebruikt. Je kunt de instellingen hiervoor zelf ook nog finetunen.

Blog

Hou je website up to date door regelmatig je nieuws in een blogpost op je website te zetten. Ook de zoekmachine houdt van die verse, nieuwe inhoud.

Downloadlinks

Upload je bestanden en laat je bezoekers ze downloaden. Of dat nou je bedrijfsfolder is of alle foto’s van je open dag.

HTML5

Dropblock ondersteunt HTML5. Als je dus zelf met code aan de slag wilt, voor individuele aanpassingen, kun je gewoon HTML5 gebruiken.

Foto's

Zet losse foto’s op je website of maak fotogalerijen die je bezoekers met een klik groot kunnen bekijken. Ook de achtergrond van je website kun je met een eigen foto echt karakter geven.

Wachtwoordbeveiliging

Jouw website, jouw regels. Stel een wachtwoord in voor specifieke pagina’s, zodat die niet zomaar bekeken kunnen worden. Bijvoorbeeld voor privé-informatie of om je site op te bouwen zonder dat bezoekers meekijken.

Contactformulieren

Bouw je eigen contactformulier in je website. Voeg vragen toe, kies of ze verplicht moeten worden beantwoord en kies waar je de berichten wilt ontvangen.

Alle webwinkel functionaliteiten

Producten en categorieën aanmaken

Zet binnen een paar minuten je eigen producten online in de door jou zelf gekozen categorieën. Geef je producten plaatjes, omschrijvingen en specificaties mee om zo de best converterende pagina's te bouwen!

Voorraadbeheer

Beheer per product de voorraad, en geef die weer op de productpagina. Geef zelf teksten op bij de voorraadstatus, om bijvoorbeeld de klant te informeren wanneer het product bezorgd wordt.

Ordermanagement

Alle orders worden opgeslagen en gepresenteerd in een duidelijke overzicht. Zo weet je op elk moment hoeveel orders je hebt, welke er zijn betaald en welke zijn afgehandeld.

Configureerbare e-mails

Stuur je klanten e-mails in je eigen stijl met door jou bepaalde teksten. De hele opmaak van bijvoorbeeld de factuur e-mail is zelf te bepalen.

Kortingsbonnen

Maak je eigen kortingsbonnen aan die klanten vervolgens kunnen gebruiken in het winkelmandje. De ideale manier om klanten met een leuke actie naar je webwinkel te lokken.

Eigen productfilters maken

Maak het je gebruikers makkelijk te vinden wat ze zoeken. Geef je producten zelfgekozen specificaties mee en laat klanten vervolgens filteren op eigenschappen als merk of kleur.

Importeren van producten

Heb je een webwinkel met veel producten? Maak dan gebruik van de importfunctie. Maak met Excel een .csv bestand en versnel het bijwerken van je assortiment. Je kunt ook een export maken van je producten.

Koppeling met PAY.nl

Met PAY kun je alle betaaldiensten aanbieden. Natuurlijk behoort iDeal tot de mogelijkheden, maar ook creditcard-betalingen en achteraf betalen zijn mogelijk. Naar de koppeling heb je zelf geen omkijken, en voor PAY betaal je geen extra maandelijkse kosten.

Bij het aansluiten van een betaald DropBlock pakket krijg je afhankelijk van het gekozen pakket de beschikking over een aantal mailboxen. Elke mailbox is 500 MB groot, en kan worden ingesteld als POP of IMAP. Hoe je dit doet en wat het verschil tussen die twee is leggen we hieronder uit. Let wel op: bij POP of IMAP mailboxen heb je geen gesynchroniseerde agenda; afspraken zijn alleen inzichtelijk op het apparaat waar je ze te toevoegt. Wil je hier toch gebruik van maken dan adviseren we Microsoft Office 365.

POP en IMAP

Wanneer je een mailbox instelt (in bijvoorbeeld Outlook of Apple Mail) heb je de keuze voor POP of IMAP. Het verschil tusen de twee is waar de mail wordt opgeslagen:

POP-mail: Elke mail die je ontvangt wordt direct gedownload van de server naar je computer. Voordeel: je mailbox raakt nooit vol. Nadeel: je kunt de mail niet op andere apparaten openen.

IMAP-mail: De mail blijft op de server staan. Voordeel: je kunt dezelfde mailbox op meerdere apparaten gebruiken: dezelfde mails zijn overal inzichtelijk. Nadeel: de mailbox moet goed bijgehouden te worden om te voorkomen dat deze vol raakt.

Meer ruimte?

Als je veel bijlagen in je mailbox ontvangt kan het zijn dat de box snel vol zit. Je kunt dan mailtjes verwijderen, of extra ruimte inkopen. De kosten hiervoor zijn €2,50 per maand per gigabyte.

© Copyright - Mijn bedrijf