VERKOOP DROPBLOCK

ONDER JE EIGEN MERKNAAM


PROFITEER VAN

LAGERE TARIEVEN


BEDIEN JE KLANTEN

NOG SNELLER


100% WHITELABEL

Reseller zijn van DropBlock betekent automatisch dat je gebruik kunt maken van onze whitelabel functionaliteiten. Dit houdt in dat je je eigen naam, logo en kleuren kunt geven aan het CMS. DropBlock is nergens meer terug te vinden en je kunt het CMS verkopen als zijnde van jezelf.


AANTREKKELIJKE TARIEVEN

Resellers van DropBlock betalen eenmalig €99.- ex. BTW voor het resellerschap. Die €99.- heb je snel terugverdiend, want je krijgt als reseller leuke kortingen op alle betaalde installaties die je aanmaakt of al hebt draaien. Hiervoor geldt de volgende staffel:

  • Vanaf 5 websites 5% korting
  • Vanaf 10 websites: 10% korting
  • Vanaf 25 websites: 15% korting
  • Bij hogere aantallen is het kortingspercentage op aanvraag

De korting krijg je op álle aangesloten pakketten, dus bij de vijfde installatie krijg je ook korting op de vier eerder aangemaakte installaties, en bij de tiende installatie geldt de korting van 10% ook weer over de eerste 5 installaties. De korting gaat in vanaf het moment dat je de 5e, 10e of 25e installatie hebt bereikt.EIGEN PRIJZEN BEPALEN

Als reseller van DropBlock bepaal je zelf hoeveel je berekent aan je klanten. Het is ten slotte jouw CMS. Verkoop je naast het CMS bijvoorbeeld ook diensten? Dan kun je die meteen opnemen in je pakketprijs. DropBlock factureert alleen aan jou als reseller, wat jij vervolgens aan de klant factureert kan je dus helemaal zelf bepalen!


VERKOOP JE DIENSTEN

DropBlock websites zijn natuurlijk prima te onderhouden door  de eindgebruikers, maar de hand van een professional kan nooit kwaad. Als reseller verkoop je makkelijk wat extra uurtjes bij de website. Via het reseller-paneel heb je snel overzicht van je klanten, monitor je hun activiteit en spot je kansen om hun websites te verbeteren. Zo ontzorg je de klant en lever je een nog beter product op.


EEN VAN ONZE RESELLERS OVER DROPBLOCK

"Als PR- en marketingcommunicatie-bureau kreeg ik vaak de vraag of ik ook niet een 'website-je' kon maken of een bureau kende die dat makkelijk 'even' kon doen. Ik stuurde deze bedrijven dan altijd door naar een collega-ondernemer en daarna was ik de potentiele klant ook kwijt. Met dit systeem, kan ik zelf op eenvoudige wijze mooie websites leveren die uitstekend passen in de huidige trends qua look & feel alsmede qua techniek niet onderdoen voor een gemiddelde WordPress site. Zo kan ik de klant ook de online marketingadviezen geven die van de website een succes maken.

Kortom: een uitbreiding van mijn portfolio waardoor ik van de prospect een klant maak!"


JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Als DropBlock reseller kun je rekenen op uitstekende support. Natuurlijk beantwoorden we al je vragen over het CMS, maar we kunnen je ook helpen met ingewikkeld programmeerwerk, het zoeken van fotomateriaal, ontwerpen van logo's en advies over SEO & SEA.


EIGEN TEMPLATES TONEN

Als reseller krijg je natuurlijk de beschikking over de standaard DropBlock Templates, en kun je gebruikmaken van de template-builder om je eigen templates te bouwen. Desgewenst kunnen wij ook een selectie templates voor je opleveren. Maatwerk behoort tot de mogelijkheden!ZELF TEMPLATES BOUWEN

Dankzij de template-builder die je in het reseller-paneel vindt ben je nu nog flexibeler in de mogelijkheden. Als je al tegen grenzen aanliep in het DropBlock CMS dan kun je met de template-builder zelf aan de slag met o.a. HTML5, Bootstrap en jQuery. Zo kun je als reseller de klant ook écht maatwerk bieden.


ZELF DEMO'S AANMAKEN

Nieuwe klanten werven was nooit zo makkelijk. Laat klanten via je eigen website een demo-installatie aanmaken. Beheer de aangemaakte sites vanuit je reseller-paneel en benader klanten die zelf installaties hebben aangemaakt. Je kunt zelf geautomatiseerde mails instellen die naar de geïnteresseerde klanten gaan. En dat allemaal in je eigen huisstijl. Warmere leads kun je niet krijgen!CONTACTGEGEVENS

DropBlock
Kanaal Zuid 292
7364 AJ Lieren
055 - 303 2016
info@dropblock.nl

INTERESSE?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier of bovenstaande contactgegevens. We geven regelmatig digitale demo's maar vinden het ook leuk als je langskomt voor een kop koffie!

© Copyright - Mijn bedrijf