Geweldige tool voor nieuwe klanten

Als reseller kunt u uw klanten een complete website bieden met DropBlock, zonder veel werk voor u! Hoe werkt het dan? U doet waar u goed in bent, en wij zorgen voor de technische kant: een eenvoudig CMS waar u en uw klanten op kunnen bouwen.

Iedereen profiteert, vooral u!

Kwaliteit staat voorop: u kunt buiten de standaard thema's zelf uw eigen thema ontwikkelen met de eenvoudige interface. Uw klanten krijgen een geweldige website, en u krijgt unieke inkoopprijzen voor DropBlock websites.

Wij waarderen uw klanten

Wij hebben speciale tarieven vastgesteld, waar u alleen als reseller van kunt profiteren. Als DropBlock Reseller heeft u een gouden tool in handen om nieuwe klanten te werven en bestaande te bedienen, en bepaalt u zelf uw verkoopprijzen aan uw klant.

Go crazy, go 100% white label

Heeft u de eenvoud en de kracht van DropBlock al ervaren en wilt u hiervan profiteren? Go white label! Wij bieden een 100% white label oplossing aan zodat u DropBlock kunt verkopen onder uw eigen bedrijfsnaam!

Hoe word ik een DropBlock Reseller?

DropBlock Resellers zijn een speciaal netwerk van bedrijven en freelancers, die onze waarden delen en onze klanten de beste service willen verlenenen. Als u denkt een aanvulling te zijn op het team van resellers, én een passie heeft voor het werken met DropBlock, vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© Copyright - Mijn bedrijf